FACEBOOK


SZÁMLÁLÓ


PÁLYÁZATOK

TÉSZTAGYÁRTÁS

KÁVÉGÉP KIHELYEZÉS

ÁRU MOZGATÁS FELSŐFOKON

20 ÉVES ÉVFORDULÓ - videó

The player will show in this paragraph


MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

SVÁB-GASZTRO KFT

 ÉLELMISZERBIZTONSÁGI POLITIKÁJA

 

 

            A SVÁB-GASZTRO Kft. hosszú távú célja az élelmiszer-nagykereskedelmi piacon elfoglalt helyének megtartása,  növekvő piaci részesedés megszerzése, amelyet tevékenységi körének megfelelően a mindenkori érvényes jogszabályok maradéktalan figyelembevételével végez a termék forgalmazás/raktározás valamennyi fázisában.

Megteremti a biztonságot tevékenységeinek mindazon elemeiben, amelyek veszélyt jelentenek az élelmiszerre, illetve az azt fogyasztó emberre.

Feladatának tekinti, hogy termék-kínálatával hozzájáruljon a korszerű és egészséges táplálkozás elterjedéséhez, a vevők, a fogyasztók igényeinek kiszolgálásához.

 

Az élelmiszerbiztonság garantálása érdekében az MSZ EN ISO 22000 szabvány követel-ményeinek megfelelő irányítási rendszert működtetünk.

 

Ennek érdekében: 

 

-        Minden dolgozónkkal tudatosítjuk, hogy az élelmiszerbiztonsági rendszer működtetése minden munkatárs feladata és felelőssége;

-        A minőségi, a higiéniai és egyéb előírások betartását alapvető kötelességünknek tekintjük, amit beszállítóinktól is elvárunk.

-        A raktárkészlet optimalizálásával és a FIFO-elv alkalmazásával biztosítjuk a 2/3-os szavatossági időn belüli termékkiszállítást.

-        Hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatot kívánunk kialakítani mindazon beszállítónkkal, akik azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel, így erősítve a beszállított alapanyagok biztonságát.

 

Mottónk: … tudd mi a különbség…”

 

 

 

 

 

 

 

Az élelmiszerbiztonsági politikában meghatározott célkitűzések végrehajtásáért és rendszeres ellenőrzéséért felelősséget vállalok, biztosítom a szükséges működtetési feltételeket.

 

 

2009. november 05.

                                                                                                                             Juhász Csaba
                                                                                                                                 ügyvezető