FACEBOOK


SZÁMLÁLÓ


PÁLYÁZATOK

TÉSZTAGYÁRTÁS

KÁVÉGÉP KIHELYEZÉS

ÁRU MOZGATÁS FELSŐFOKON

20 ÉVES ÉVFORDULÓ - videó

The player will show in this paragraph


CÉGINFORMÁCIÓ

A SVÁBHÚS Kereskedelmi Kkt. működését 1990. márciusában kezdte meg „SVÁB” készítésű pácolt, füstölt hús termékek kereskedelmével, (innen az elnevezés). A vevőink igényeivel párhuzamban fokozatosan bővítettük a választékunkat egyéb termékekkel. Később a Kkt. kiterjesztett a működését - ami nagyobb választékban és területi bővítésben nyilvánul meg -, ekkor még a konyhák ellátása mellett élelmiszer boltok beszállítását is végeztük. Majd a tulajdonosi kör úgy döntött, hogy a bolti beszállítást megszünteti és a közétkeztetésre valamint a kereskedelmi vendéglátásra koncentrál. Napjainkban, négy megyében tevékenykedünk, közel 6000 cikket forgalmazunk és 736 melegkonyhás létesítménnyel állunk kapcsolatban. Teljes működési területünkön 12 utazó képviselőn keresztül tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel. A kiszállítást a megrendeléstől számított huszonnégy órán belül, sürgős esetekben, Debrecen vonzáskörzetében négy órán belül mennyiségi és távolsági limitek nélkül teljesítjük. A kiszállítást végző tehergépkocsik osztott raktere lehetővé teszi a hűtött és mélyfagyasztott termékek egy időben történő szállítását.

 

 

A gépjárműveink rendelkeznek a szükséges ANTSZengedéllyel. Az ISO 22000:2005 rendszer 2010-től működik. 2003. márciusában részt vett a Gasztro- Hungária Zrt. megalapításában, mely a vevőink számára is kedvezőbb beszerzéseket tesz lehetővé. 2004-2005. évben egy nagyobb lélegzetű beruházást hajtottunk végre, minek keretében létrehoztunk egy minden igényt és előírást kielégítő 1400 négyzetméteres 1000 raklap tárolására alkalmas szárazáru raktárt. Egy 250 raklap kapacitású mirelit, valamint hűtött és vegyiáru raktárt. A cég két éven belül a teljes gépjárműparkját hűtőkkel és fagyasztó berendezésekkel korszerűsítette. 2007-ben szárazáru raktárunk területét 2000 négyzetméterre növeltük, melyben helyet kapott további 500 raklap férőhelyes polcrendszer és expediáló terület is. Valamint elkészült a friss zöldség és gyümölcs tároló, automatizált párásító berendezéssel. Még ebben az évben kibővítettük irodabázisunkat is, pénzügyi részleggel és tárgyalóval.

liszt árak, cukor árak, felvágott árak, olaj árak, tőkehús árak, tejtermék árak, baromfi árak, mirelit árak, konzerv árak, fűszer árak, alapvető árak, gasztros árak, vendéglátás, élelmiszer árak.nagyker.árak